Omdat elk huidtype anders is, en er voor elk huidtype een ander advies nodig is, raden wij je aan om een afspraak te boeken via de site. In een gesprek met onze specialisten wordt een passend product en of behandeling gekozen. neem telefonisch contact met één van onze specialisten.

De producten van IMAGE Skincare zijn niet biologisch maar wel organisch.

Omdat de producten van IMAGE Skincare een hoge concentratie werkzame stoffen bevatten, is het van belang dat de producten op de juiste wijze worden gebruikt. Het kan voorkomen dat de huid hier eerst aan moet wennen.

Op de verpakking van de producten staat hoe je onze producten het beste kunt gebruiken. Voor een optimaal advies op maat, raden wij je aan om bij ons langs te komen voor advies.

Bloedcirculatie kan behoorlijk gestimuleerd worden door de werkzame ingrediënten in onze lijnen. De huid kan als gevolg er rood uitzien en tintelend aanvoelen, dit is normaal. Als de huid verder niet geïrriteerd aanvoelt kan je de producten gewoon blijven gebruiken. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat er een ingrediënt in zit waar je minder goed tegen kan of het is een product wat je langzaam moet opbouwen. Mocht de irritatie verergeren, neem dan contact met ons op.