• OXFACE Zuurstof behandeling € 275

    Onze gezichtsbehandeling werd ontworpen om de huid zuurstof te geven, te zuiveren, te verhelderen en te laten stralen. Oxyface® is een innoverende behandeling waarbij gebruik gemaakt wordt van onder een bel geprojecteerde zuurstof. Zo worden 3.000 keer meer anionen geproduceerd dan in eender welke andere natuurlijke omgeving. Oxyface® kan tot 90% zuivere O2 produceren waardoor de huid beter cellen kan regenereren en de tekenen van huidveroudering kan bestrijden. Dankzij de overproductie van anionen door Oxyface® wordt de huid geregenereerd en heeft ze minder last van de tekenen van veroudering. De behandeling is meer dan een gezichtsverzorging: het is ook een moment van ontspanning en introspectie!

  • Dermaplaning Glow € 199,99

    Dermaplaning is een behandeling waarbij alle dode huidcellen en donsharen worden verwijderd van het gelaat. Dit wordt met chirurgisch steriel mesje, speciaal ontwikkeld voor Dermaplane pro, verwijderd van de huid. Pijnloos en effectief. Meteen na je behandeling heb je een zachte, stralende en frisse huid ontdaan van dode huidcellen en donshaar. Dermaplane geeft de huid een natuurlijke glow en maakt dat producten beter worden opgenomen. Een vaak gestelde vraag is of de haartjes niet stugger en/of vermeerderen. Neen absoluut niet, vellusharen zit niet vast aan een talgkliertje. Ze blijven donshaartjes. Deze behandeling kan gecombineerd worden met onze peeling en toestellen voor een optimaal resultaat. Opgelet! Mag niet bij actieve acné!

  • TCA Peelings €100
  • Dermapen / Microneedling / Peelings € 165

    Reinigen met gepaste zuren, microneedling met het gepaste serum van mesoestetic voor elke huidtype, kalmerende masker na de reiniging. Je kan plaatselijk peelings laten uitvoeren op je acne of puistjes deze is dan extra €50