Dagen
Uren
Minuten

Masterclass Advanced

How to specialize
more in your passion

4500
  •  
EXCL

Schoonheidsspecialiste:​

een veelzijdige job in een leuke branche.​

Deze opleiding Masterclass starter is een complete 2 daagse opleiding die je opleidt tot een duizendpoot in medische en ontspannende behandelingen.

Je doel als schoonheidsspecialiste is tweeledig; je helpt mensen om hun natuurlijke schoonheid te bevorderen en je biedt tegelijkertijd een moment van ontspanning.

Het is dan ook lonend om te zien hoe je klanten na afloop als herboren je salon verlaat of thuis.

Je kan mensen hun huidproblemen oplossen en alle huidaandoeningen aanpakken.

Het veelzijdige vak van schoonheidsspecialiste.

Welke onderwerpen komen voorbij tijdens de lessen?

Het komt allemaal aan bod tijdens deze opleiding Masterclass voor starters. Je gaat meteen zelf aan de slag met al deze behandelingen. Hoewel de praktijklessen de boventoon voeren, mag theoretische kennis zeker niet ontbreken. Je leert alles over de menselijke anatomie, pathologie en fysiologie voor het verantwoord uitvoeren van je taken als schoonheidsspecialist. Andere essentiële thema´s zijn veilig en hygiënisch werken, productenleer, salonbeheer en klantgericht werken.

Locatie & Datum​

Wanneer ?
Wegens succes 2de masterclass coming soon.

Waar?
Locatie nog niet bekend.

Wat neem je mee naar huis?

  • Comedonendrukker HIGH quality voor zwarte puntjes, onzuiverheden te verwijderen
  • 2 daagse Certificaat.
  • Goodiebag ( EK DERMAROLLER + miniaturen/fullsize producten van MESOESTETIC.
  • Met de producten van de merken die je krijgt kan je al meer dan 20+ klanten behandelen en haal je de helft van je kosten al uit.
  • Volledige leerstof krijg je mee naar huis.

Voordelen van deze opleiding als schoonheidsspecialiste?

Persoonlijke aandacht is daarom een vanzelfsprekendheid. Je hebt geen model nodig, maar oefent op elkaar. Zo weet je ook hoe de behandelingen aanvoelen.

Leuk om te weten!

Je kan kans maken om 1 volle dag bij EKBEAUTY CLINIC stage te lopen!! Wie ? Degene die 10/10 halen tijdens hun examen 🙂 Wat neem jij mee? Enkel een goed humeur 🙂

Ook in termijnen mogelijk

Betaling
Totaal bedrag is : €4500-, EXCL btw. Je betaald €1500,- als voorschot om je in te schrijven. En tijdens je opleiding  betaal je €3000-,, Wil je alles via bankcontact betalen? stuur ons dan een mail ( info@ekbeauty.be) Let op dan krijg je een factuur en word er dan BTW aangerekend van €945.

Wil jij in termijnen betalen ?
Voorschot is dan bij je inschrijving €1500 Dan betaal je na je voorschot, betaal je op de dag van je opleiding €3000 ex btw

Deze vermeld je dan via mail.