COSMELAN

Ik leg je graag uit hoe het werkt.

PIGMENT IN DE HUID

Een melanocyt is een bepaald type huidcel (pigmentcel) dat melanosomen produceert en afgeeft aan de keratinocyten. In de basaalcellen laag is er ongeveer 1 melanocyt per 10 keratinocyten. Onze huidskleur wordt voornamelijk bepaald door de grootte en het aantal pigmentkorrels die zich in de basaalcellenlaag van de opperhuid bevinden. Ook het type pigment eumelanine (zwart of bruin pigment) of feomelanine (rood of geel pigment) is van invloed. Mensen met een donkere huid hebben niet zozeer meer melanocyten dan mensen met een lichte huid, maar de pigmentkorrels zijn groter en er worden meer pigmentkorrels afgegeven. De productie van pigment neemt toe na bestraling met ultra violet licht.

De meest effectieve behandeling voor pigmentvlekken Enkel bij Ek beauty te verkrijgen!
€799,00,-

Duur : 30 minuten + advies plan
De Cosmelan behandeling kan 1x per 6 maanden, dus 2x per jaar toegepast worden.

Het is de meest effectieve en veilige behandeling dat speciaal ontwikkeld is tegen hyperpigmentatie. De Cosmelan behandeling wordt uitsluitend gegeven door Ek Beauty, huidartsen, therapeuten en huidspecialisten die ICE opgeleid zijn.
Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken. Een greep uit deze oorzaken zijn: verstoorde hormoonbalans, huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en zonnebaden zonder zon bescherming (SPF) te gebruiken.

COSMELAN HOE WERKT HET?

Cosmelan 1 (het masker) en Cosmelan 2 (de crème) ingrediënten werken op de verschillende stadiums van pigment en werken in synergie. De ingrediënten zijn van plantaardige en chemische oorsprong. Amalan vormt de basis van het Cosmelan-masker en heeft direct effect op het onderhuidse proces dat pigment (melanine) vormt. Het remt de tyrosinase (een basis enzym in het melaninevormingsproces). Daarnaast bevat het Cosmelan-masker de volgende ingrediënten: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxine en retinylpalmitaat (vitamine A soort), die allen het enzym tyrosinase blokkeren. De producten zijn parfumvrij.
Cosmelan behandeling
Je krijgt advies over hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat je kan verwachten en hoe je de producten thuis moet gebruiken.
Voorbereiding op de Cosmelan behandeling
10 dagen voor de behandeling bereid ik je huid voor op de behandeling met een peeling. Of als je al eerder peelings hebt gehad hoeft het niet.​

Jouw mooiste huid

Start met een Skin Scan