Definitieve laser ontharing

BY MESOESTETIC MADE IN SPAIN

De veiligste en meest volledige ontharing op de markt

Wil je een definitieve oplossing voor een mooi gladde huid zonder overmatige haargroei? Definitive Plus biedt de veiligste en meest volledige ontharing op de markt! Laat ongewenste haren weglaseren bij Ekbeauty.

Voor elke haartype

Definitive Plus is een subliem laser ontharing systeem waarmee je elke haartype in elke periode van het jaar veilig, snel en effectief behandeld worden, zelfs de getinte huid. Zowel donkere haren als lichte en dunne haren kunnen snel en efficiënt behandeld en uitgeschakeld worden. Het laserlicht dringt door tot de in huid liggende haarfollikel en beschadigt die zodat de haar niet terug groeit of de toekomstige haargroei vertraagt om uiteindelijk te leiden tot een permanent ontharing resultaat.

Voor elke deel van het lichaam een efficiënte en blijvend oplossing

95% haarvermindering

95% haarvermindering van meer dan 80% op de behandelde zone

Snelste laser voor ontharen

Al na 1 of 2 sessies een vermindering van de haargroei met 30 tot 50%

Veilig & Pijnloos

Professioneel en quasi pijnloos dankzij de Cooler Handle

Bereikt zelfs de meest fijne haartjes

Snel: een vermindering van de behandelingstijd tot 45%.

De behandeling

De Definitive Plus is een laser ontharingstoestel van de laatste generatie. Aan het begin van de laserbehandeling zal uw huidspecialist met vakjes op uw huid aangeven waar de laser moet ontharen. Het is belangrijk om je huid schoon te scheren. Dit moet vóór de behandeling gebeuren. De laser is uitgerust met de Cooler Handle waarmee de temperatuur aangepast kan worden tot onder nul waardoor de pijn vermindert en het effect versterkt wordt. De cooler handle werkt verkoelend en beschermt de huid. Met de Definitive Plus verlos je van lastige haargroei en krijg je een mooi en glad resultaat!

Combineer deze behandeling met onderstaande thuisproducten voor het beste resultaat:

SHOW DONT TELL

Het resultaat van ontharing met laser

woman before woman after
man before man after

Jouw mooiste huid

Start met een Skin Scan