Over ons

About Us

Welcome to
EK. Beauty Clinic

dé plek voor hoogwaardige huidverzorging en beautybehandelingen. We zijn trots op onze acht prestigieuze awards, een bevestiging van onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Onze uitgebreide behandelingen omvatten alles van huidverzorging tot wimper- en wenkbrauwbehandelingen, spray tan en body treatments. Onze huidverbeteringsbehandelingen zijn zorgvuldig ontworpen en uitgevoerd door deskundige professionals om je natuurlijke schoonheid naar voren te brengen. Of je nu kiest voor onze ontspannende Relax Treatment, een diepgaande dermaplaning of een Mix Treatment, we garanderen dat je bij ons de best mogelijke zorg krijgt.

Bij EK BEAUTY streven we ernaar je een luxe en persoonlijke ervaring te bieden, waarbij elke behandeling wordt afgestemd op jouw unieke behoeften.

ERENGUL K. GONCA

Founder of EK BEAUTY

Klanten Behandeld
0 +
Cursisten Opgeleid
0 +
Tevredenheidsscore
0 %
Jaren Ervaring
0 +

Onze Oprichter

Sinds 2012 heeft de trotse oprichter van EK BEAUTY zich in diverse landen bekwaamd door middel van verschillende opleidingen, waaronder in Turkije, Dubai, Duitsland, België, Nederland en Spanje.

In 2014 realiseerde ze haar droom en behaalde ze haar diploma als schoonheidsspecialist. Direct daarna startte ze haar eigen onderneming. Vier jaar lang voerde ze haar passie vanuit huis uit, en dit succes inspireerde haar om een beautysalon te openen in het hart van Antwerpen.

100% Natuurlijk Product

Onze behandelingen gebruiken natuurlijke ingrediënten die veilig en effectief zijn.

Dermatologisch Getest

Dermatologen hebben onze producten goedgekeurd voor veiligheid en werking.

Laboratorium Getest

Alle producten zijn zorgvuldig in laboratoria getest voor optimale resultaten.

Zachte, Schone Huid

Geniet van een zachte, stralende huid na elke behandeling.

Onze Awards

Bij EK BEAUTY zijn we vereerd om acht prestigieuze awards te hebben ontvangen, die onze toewijding aan uitmuntendheid in de beauty-industrie weerspiegelen. Deze onderscheidingen bevestigen onze focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Elk van onze prijzen is een symbool van de passie en inspanning die we dagelijks in ons werk steken. We zijn trots om deze erkenning te delen met onze klanten, die hun vertrouwen in ons blijven stellen voor hoogwaardige huidverzorging en beautybehandelingen.

Jouw mooiste huid

Start met een Skin Scan