By EK BEAUTY

Modern,
Simpel,
Dermaroller.

De Derma Roller zorgt ervoor dat de huid wordt aangezet om te vernieuwen en collageen aan te maken.

NIEUW

Dermaroller 0.5mm

Dit is het model wat voor de meeste huidaandoeningen geschikt is. Deze dermaroller is uitermate geschikt voor de gezichtshuid en wordt vaak gebruikt voor acne, pigmentvlekken, littekens en ouderdomsverschijnselen. Wanneer u wilt dat u huid weer collageen aanmaakt is de minimale maat die hier voor nodig is een dermaroller van 0.5 mm. Je begint eerst 1x in je 1ste week, dan 2x in je 2de week, 3x in je 3de week.
Daarna kan je 3x per week je dermaroller gebruiken en is het pijnniveau van deze dermaroller minimaal.

Na een behandeling met deze dermaroller zou u huid een rode gloed kunnen hebben, dit is een goed teken en vertelt u dat de behandeling zijn werk doet. De rode gloed trekt na de behandeling redelijk vlot weer weg.

Het gebruik van de Dermaroller is heel eenvoudig.

Simpel & makkelijk

De Derma Roller (ook wel microneedle genoemd) is een simpel apparaat waarmee je miniscule gaatjes prikt in de huid met behulp van de 540 titanium naadjes. Dit zorgt ervoor dat de huid wordt aangezet om te vernieuwen en collageen aan te maken. Normaal gesproken wordt slechts 1 procent van crèmes door de huid opgenomen. In combinatie met de Dermaroller worden crèmes tot wel 90% opgenomen

Kenmerken van de Dermaroller

Het gebruik van een serum
Na de dermaroller behandeling wordt sterk aangeraden om een serum toe te passen op de huid. Huidverzorgingsproducten wordt beter en dieper opgenomen in de huid na het gebruik van een dermaroller. Het is belangrijk dat je binnen 10 minuten na de behandeling het serum al aanbrengt. De meest populaire serums zijn een Vitamine C en Hyaluronzuur: Vitamine C ( Vital c anti-aging Image Skincare & Ageless total pure hyaluronic filler serum image skincare )

met een vitamine C serum maakt je huid extra collageen aan waardoor je huid zichtbaar verbetert. Het verbetert de grauwe huid en je huid gaat er gezonder uitzien. Vitamine C maakt extra collageen aan, welke afneemt door blootstelling aan de zon en het verouderingsproces. Een krachtig, multifunctioneel serum dat doorbrekende anti-aging ingrediënten heeft zoals vitamine C om fijne lijntjes / rimpels minder zichtbaar te maken en de verschijning van ouderdomsvlekken en verkleuring te verminderen.

Hyaluronzuur – is een intensief hydraterend serum dat de huid verjongt, soepel maakt en extra hydrateert. De hoge concentratie in het serum zorgt voor een optimale vochthuishouding van de huid en vormt collageen en elastine. Ideaal voor een droge, vochtarme huid, verkleining van de poriën.

Voor een intensievere thuisbehandeling kun je de Mesoestetic Glycolic E + F ampul inrollen. Deze gaat de huid intens stimuleren en vernieuwen. Let op! Dit is voor de getrainde huid.

Gebruik zonbescherming SPF 30 gedurende 2 weken na de behandeling en vermijd zwembad/sauna gedurende 2 dagen en zon/zonnebank gedurende 2 weken.

De dermaroller gaat bij frequent gebruik ongeveer 4-6 maanden mee. De naaldjes worden na verloop van gebruik minder scherp.

Met of zonder serum rollen?

Heb je een getrainde huid? Dan rol je op een droge huid met je dermaroller

2-3 minuten, daarna doe je je gepaste serum erover.

Heb je een normale huid die niet is gewend aan behandelingen? Dan rol je op een vochtige huid, dus eerst je serum aanbrengen en dan met je dermaroller rollen op je gelaat 4-5 min.

EK BEAUTY

Huidtypes & Serums

· Resurfacing peel booster serum ( Mesoestetic)
· Ageless total pure filler ( Image Skincare )
→ Getrainde huid : Mesoestetic Glycolic E + F ampul

· Vital c hydrating serum ( Image Skincare)
· Anti aging flash ampul ( Mesoestetic)
· Ageless total pure filler ( Image Skincare)

· Ageless total pure filler ( Image Skincare )

Dermaroller niet gebruiken indien je open wondjes hebt of actieve Acne !

Deel de dermaroller nooit met iemand anders!

Rol niet te vaak omdat je snel resultaat wenst, want dat kan niet. Gun je huid tijd om te rusten. Een keer per week rollen is een goede keuze voor een beginner. Het is geen overbodige luxe om

je huid na het behandelen en afspoelen nogmaals te ontsmetten. Werk af met een hydraterende crème om de huid te kalmeren en blijf met je vingers van je gezicht. Tip: rol niet op de avond dat je naar een feestje moet. Een lichte roodheid na de kuur is onvermijdelijk.”

Deze Titanium Dermaroller heeft een kop van 540 zeer scherpe en dunne titanium naalden en is ontworpen om de volgende huidaandoeningen te verbeteren en te verminderen: – Rimpels – Huid verslapping – Littekens – Wijde poriëns – Hyperpigmentatie.

– Een dermaroller maakt je huid dikker en helpt je het regeneratieproces van de huid te stimuleren. Dit heeft je huid nodig om rimpels en littekens te vervagen!
– De naalden zetten de huid aan om collageen en elastineproductie te stimuleren.
– Door het gebruik van een Dermaroller creëer je eigenlijk minuscule gaatjes in je huid waardoor huidverzorgingsproducten, zoals serums, goed in je huid worden opgenomen.
– Snel herstel van de huid.